PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
30
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
30
artykuł:
Zawartość witaminy C w wybranych sokach ekologicznych i komercyjnych oraz ich właściwości przeciwutleniające
(
Polak M.
,
Kuncewicz A.
,
Mazur B.
,
Wojciechowski L.
)
artykuł:
Zasady produkcji, kontroli i znakowania żywności ekologicznej
(
Tyburski J.
)
artykuł:
Wpływ sezonu i poziomu produkcji mleka na zawartość kwasów tłuszczowych w mleku krów rasy polskiej holsztyńsko-fryzyjskiej
(
Wronski M.
,
Rzemieniewski A.
,
Wielgosz-Groth Z.
,
Sobczuk-Szul M.
)
artykuł:
Wpływ intensywności oddychania bulw ziemniaka na barwę produktów smażonych
(
Zgorska K.
,
Czerko Z.
,
Grudzinska M.
)
artykuł:
Studia nad warmińsko-mazurskim rynkiem lokalnych i regionalnych wyrobów piekarniczych
(
Radzyminska M.
,
Garbowska B.
,
Smoczynski S. S.
)
artykuł:
Grzyby jako surowce lokalne i tradycyjne z Warmii i Mazur - analiza zawartości wybranych związków mineralnych
(
Kotlarska M.
,
Tonska E.
,
Pietrzak-Fiecko R.
,
Smoczynski S. S.
)
artykuł:
Branża mleczarska Warmii i Mazur - inwentaryzacja lokalnych oraz regionalnych specjałów
(
Smoczynski S. S.
,
Radzyminska M.
,
Staniewska K.
)
artykuł:
Badania konsumenckie żywności regionalnej
(
Pomianowski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.