PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1990
Tom
34
Numer
11-12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11-12
artykuł:
Aseptyczny rozlew soków owocowych - przegląd metod i nowych rozwiązań
(
Rembowski E.
)
artykuł:
Nikiel w żywności
(
Szteke B.
,
Czerniewicz M.
,
Jedrzejczak R.
,
Klos S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.