PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Ochrony Roślin
Rocznik
1968
Tom
---
Numer
41
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
41
artykuł:
Wybór metody analitycznej dla kontroli pozostałości dwutiokarbaminianów w materiale roślinnym
(
Chmiel Z.
,
Knapek R.
)
artykuł:
Zawartość DDT i DDE w mleku kobiecym
(
Bronisz H.
,
Ochynski J.
)
artykuł:
Badania pozostałości Diazinonu w marchwi
(
Krzymanska J.
)
artykuł:
Badania nad doświadczalną kumulacją DDT u kur
(
Adamczyk E.
)
artykuł:
Pobieranie simaziny z gleby przez niektóre rośliny zielarskie
(
Glogowski K.
)
artykuł:
Wyniki badań pozostałości węglowodorów chlorowanych w jabłkach
(
Zaborowska W.
,
Szucki B.
)
artykuł:
Z badań nad pozostałościami DDT, Lindanu i Metoksychloru w glebie
(
Kroczynski J.
)
artykuł:
Dynamika zanikania DDVP w zależności od formy użytkowej
(
Lakota S.
,
Nalepa A.
)
artykuł:
Możliwości zastosowania pieca pierścieniowego do oznaczania pozostałości pestycydów
(
Alwin S.
,
Kaniewski W.
,
Kubacki S. J.
)
artykuł:
Dynamika zanikania preparatów dwutiokarbaminianowych w materiale roślinnym
(
Chmiel Z.
,
Klima A.
,
Knapek R.
)
artykuł:
Oznaczanie węglowodorów chlorowanych w tłuszczu ludzi nie stykających się zawodowo z pestycydami
(
Jonczyk H.
,
Bojanowska A.
)
artykuł:
Badania nad pozostałościami niektórych węglowodorów chlorowanych w ziemniakach zebranych w latach 1965-1966
(
Drygas M.
,
Kroczynski J.
)
artykuł:
Pozostałości DDT w liściach buraków
(
Stachyra T.
,
Stobiecki T.
)
artykuł:
Zmiany zawartości hydrazydu maleinowego /HM/ w ziemniakach i cebuli w okresie ich przechowywania
(
Drygas M.
,
Sikorska D.
,
Leszczynska B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.