PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2018
Tom
66
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Czy i kiedy wymagana jest zgoda na ocieplenie budynku?
(
Gubala W.
)
artykuł:
Pączek idealny, czyli jaki?
artykuł:
Jak dobrze sprzedać włąsną firmę? (cz. 1)
(
Moszczynski W.
)
artykuł:
Porady prawne. Czy można odliczyć podatek z faktur wystawionych przez sprzedawcę, który nie jest podatnikiem VAT?
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Piekarzu, czy wiesz, że... przygotowanie prawdziwej, dobrej bagietki bez długiej fermentacji jest niemożliwe?
(
Jarosz K.
)
artykuł:
Czerwona wyspa w morzu białego wina
(
Paprocki J.
)
artykuł:
System zdalnego nadzoru parametrów komór chłodniczych 24h/dobę MIWE remote
artykuł:
Porady prawne. Czym nas uraczy fiskus w 2018 r.
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Cargill analizuje trendy na rynku kakao i czekolady
(
A.L.
)
artykuł:
Rośnie zainteresowanie nowymi dodatkami do żywności
(
A.L.
)
artykuł:
Komunikacja z rynkiem
(
Banaszak A.
,
Banaszak S.
)
artykuł:
Mistrzowskie prezentacje. Czekoladowy świat Joanny Profus
(
Profus J.
)
artykuł:
Trendy w branży cukierniczej na rok 2018
(
Steklinska P.
)
artykuł:
Marcepanowe figurki. Dzień Dziadka
(
Truskolawska-Plichcinska M.
)
artykuł:
Porady prawne. Wystawianie faktur i odliczanie podatku VAT przed rejestracją
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Porady prawne. PKWiU 2008 obowiązywać będzie do końca 2018 r.
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Narzędziownia menedżera. Część 2: Strategia i marketing. Odc.7. Gdy pojawia się potrzeba nowych rozwiązań - Design Thinking (1)
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej. Rękawiczka na styczniowe podwieczorki
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Szukajmy inspiracji wokół siebie. Rozmowa z Bożeną Sikoń, przewodniczącą jury Mistrzostw Polski w Przygotowaniu Deseru
artykuł:
Chleb żytni z pieca na Liście Produktów Tradycyjnych
artykuł:
Karmel. Lekcja 111. Wiewiór
(
Tomczyk B.
)
artykuł:
Ach ten pączek - czyli inne oblicze symbolu cukiernictwa!
artykuł:
Uczniowie z Krosna podróżują po Europie w poszukiwaniu inspiracji kulinarnych
(
Platek M.
)
artykuł:
IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności
(
A.L.
)
artykuł:
Czy na pewno wiesz co kupujesz?
artykuł:
Porady prawne. Od września 2017 r. składki na FGŚP także od zatrudnionych członków rodziny właściciela
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Dekoracyjne dodatki do ciast i ciasteczek
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
Jaskółki Odpowiedzialności wręczone!
(
Pielok M.
)
artykuł:
Polak też potrafi - pierwszy sklep z recepturami! Rozmowa z Ireneuszem Lanskim, doradcą firmowym i twórcą receptur
artykuł:
Walka ceną to droga donikąd
(
Pietka A.
)
artykuł:
Rozkład czasu pracy - obowiązki pracodawcy
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Ważne dokumenty także mają swoje ograniczenia czasowe
(
Gubala W.
)
artykuł:
Krótka historia o tym, jak nie marnować czasu i nie tracić okazji
artykuł:
Automatyczna pomoc dla cukierników - od narabiania po krojenie
(
Kazanecki K.
)
artykuł:
Konferencja szkoleniowa dla przedstawicieli branż zbożowo-piekarskiej, cukierniczej i tłuszczowej
(
Szafulera W.
)
artykuł:
8 lutego - tłusty czwartek
artykuł:
Co nowego w dekoracjach cukierniczych? Rozmowa z Ewą Drzewicką, dekoratorką
artykuł:
Utrzymanie obiektów budowlanych - podstawowe obowiązki właścicieli
(
Gubala W.
)
artykuł:
Styl Angielski z Małgorzatą Weber. Wzory geometryczne (cz.1)
(
Weber M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.