PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
19
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Techniczno-Rolniczej w Bydgoszczy. Zootechnika
Wydawca
-
Rocznik
1991
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
19
artykuł:
Wyniki tuczu i oceny poubojowej świń rasy polskiej białej zwisłouchej linii norweskiej i holenderskiej oraz ras wielkiej białej polskiej i polskiej białej zwisłouchej
(
Rak B.
,
Michalska G.
,
Nowachowicz J.
,
Agacinska B.
)
artykuł:
Charakterystyka biometryczna pogłowia klaczy ze stadnin mazurskich uwzględniająca analizę rodowodową. I. Udział pełnej krwi angielsklej i innych ras
(
Ciesielski W.
,
Jaworski Z.
,
Zaluska J.
)
artykuł:
Akarorfauna glebowa /Acari/ wybranych zadrzewień śródpolnych okolic Turwi. I
(
Seniczak S.
,
Kaczmarek S.
,
Klimek A.
)
artykuł:
Jakość mięsa knurków i wieprzków ubijanych po drażnieniu poganiaczem elektrycznym
(
Kortz J.
,
Grajewska S.
,
Rozyczka J.
,
Rak J.
)
artykuł:
Wpływ zadarnienia na akarofaunę glebową /Acari/ boru świeżego w rejonie oddziaływania emisji zanieczyszczeń Zakładów Azotowych we Włocławku
(
Seniczak S.
,
Kaczmarek S.
,
Klimek A.
)
artykuł:
Obserwacje nad fauną gnilikowatych /Col.Histeridae/ solnisk kujawskich
(
Stachowiak M.
,
Zelazna E.
)
artykuł:
Zależności zachodzące pomiędzy cechami użytkowości tucznej i rzeźnej u świń rasy polskiej białej zwisłouchej
(
Michalska G.
,
Nowachowicz J.
,
Kordowski W.
)
artykuł:
Wpływ dodatku do dawki pokarmowej enzymatycznego hydrolizatu mięsa konserwowanego kwasem ortofosforowym na wybrane wskaźniki użytkowe i biochemiczne krwi norek
(
Bieguszewski H.
,
Szymeczko R.
,
Bodenszat J.
,
Lorek M. O.
,
Glowinska B.
)
artykuł:
Tendencje rozwojowe akarofauny glebowej /Acari/ łąk słonych w rejonie oddziaływania Janikowskich Zakładów Sodowych
(
Seniczak S.
,
Klimek A.
,
Kaczmarek S.
,
Socha T.
)
artykuł:
Występowanie wad PSE i DFD w mięsie oraz niepożądanego zapachu samczego w mięsie i tłuszczu knurków i wieprzków
(
Kortz J.
,
Rak B.
,
Kapelanski W.
,
Nowachowicz J.
)
artykuł:
Badania poziomu kobalaminy u przeżuwaczy w rejonie Doliny Nadnoteckiej. II.Poziom kobalaminy u cieląt
(
Rajs R.
,
Chmielnik H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.