PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1990
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Nowa metoda oznaczania lepkości kazeiny
(
Robaczewska M.
,
Dajnowiec Z.
,
Plodzien T.
,
Krefft B.
,
Cieciorska B.
,
Dajnowiec D.
)
artykuł:
Naturalna podpuszczka krajowa firmy „Biokam”
artykuł:
Kierunki przemysłowego przetwórstwa serwatki – cukier mlekowy
(
Popko R.
,
Popko H.
,
Hys L.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.