PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Food
Rocznik
2019
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Zielony Tydzień w Berlinie
artykuł:
Uczta w carskim stylu
(
Nowak J.
)
artykuł:
Słodko i zdrowo
(
Ordyniak A.
,
Marczak W.
)
artykuł:
Dobrze gotować - oto moja pasja
(
Ksiazyk M.
)
artykuł:
Wołowina z najwyższej półki
(
Krupinski J.
,
Radomski P.
)
artykuł:
Systemy jakości mięsa wołowego i jego produktów
(
Krupinski J.
,
Radomski P.
)
artykuł:
Eksportujemy rekordowo
artykuł:
Kierunek: żywność ekologiczna
(
Pytlak B.
)
artykuł:
Krowa z chipem
(
Skarzynski J.
)
artykuł:
List od Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Wiosna jest jedną z najpiękniejszych pór roku. Przyroda budzi się do życia, kolory nabierają najbardziej soczystych barw. To czas odrodzenia. Tegoroczna wiosna oznacza też nowe rozdanie w Parlamencie Europejskim. Obserwowane zmiany w poszczególnych krajach pozwalają sądzić, że tak też będzie w tym gremium
(
Ardanowski J. K.
)
artykuł:
Pomorze i Kujawy od kuchni
(
Maminski D.
)
artykuł:
Smak dyplomacji
(
Kania R.
)
artykuł:
Polak znowu na podium
artykuł:
Z ARiMR środki na ekorolnictwo
artykuł:
Smacznie w Dubaju
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.