PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2018
Tom
72
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Zachowania konsumenckie kobiet i mężczyzn
(
Jurowczyk P.
)
artykuł:
Wybrane targi dla branży spożywczej w 2018 r.
artykuł:
Kampania "Historia pochodzenia jakości"
artykuł:
Syropy i melasy jako naturalne zamienniki cukru
(
Swiader K.
,
Trybula A.
,
Srednicka-Tober D.
,
Hallmann E.
)
artykuł:
Zarządzanie krótkimi łańcuchami dostaw. Branża spożywcza
(
Jarzebowski S.
,
Bezat N.
)
artykuł:
Sieć KFC - przekazuje, nie marnuje
artykuł:
Żywność funkcjonalna i jej znaczenie na współczesnym rynku
(
Makala H.
)
artykuł:
Zanieczyszczenie żywności węglowodorami olejów mineralnych
(
Pawlicka M.
,
Starski A.
,
Postupolski J.
)
artykuł:
Nagroda Swiss Technology Award dla Promass Q
artykuł:
GS1 nagrodzone Ekomersem
artykuł:
Straty żywności w przetwórstwie spożywczym. Przyczyny i możliwości ograniczenia
(
Bilska B.
,
Kolozyn-Krajewska D.
)
artykuł:
Targi Anuga FoodTec 2018
artykuł:
Tradycyjna żywność z państw trzecich. Nowa żywność - nowe regulacje
(
Oseka G.
,
Zawadka M.
)
artykuł:
Kasza jaglana - wartość żywieniowa oraz właściwości prozdrowotne
(
Stasiak-Rozanska L.
,
Krasniewska K.
)
artykuł:
Konkurencyjność wewnętrzna i zewnętrzna polskiego przemysłu spożywczego
(
Szczepaniak I.
)
artykuł:
KE: Promocja produktów rolnych
artykuł:
Zrównoważone technologie - wykorzystanie roślinnych produktów ubocznych
(
Kowalska H.
,
Marzec A.
,
Kowalska J.
,
Samborska K.
,
Stelmach A.
,
Lenart A.
)
artykuł:
Chiny - strategiczny partner Polski w handlu z krajami spoza UE
(
Bulkowska M.
)
artykuł:
Fitomelatonina w produktach spożywczych
(
Anola J.
,
Malinowska A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.