PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2012
Tom
64
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Rozporządzenie Rady (WE) nr 1099/2009 - najważniejsze wymagania i obowiązki dotyczące uboju trzody chlewnej
(
Palka R.
)
artykuł:
PDŻ jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych polskich znaków jakości żywności - podkreśla Anita Szczykutowicz, Dyrektor departamentu promocji i komunikacji MRiRW w rozmowie z ...
(
Borek-Daruk M.
)
artykuł:
Ozon w przetwórstwie mięsnym
(
Muszanski R.
)
artykuł:
Zastosowanie materiałów opakowaniowych poddanych modyfikacjom fizycznym a jakość i bezpieczeństwo produktów mięsnych
(
Lee K. T.
)
artykuł:
Wymagania techniczne dotyczące maszyn pakujących
(
Stepien J.
)
artykuł:
Handel zagraniczny mięsem i jego produktami w pierwszych miesiącach 2012 roku
(
Tereszczuk M.
)
artykuł:
Łukowska spiżarnia zapełniona po brzegi
(
Borek-Daruk M.
)
artykuł:
Pół wieku gęsi białej kołudzkiej
artykuł:
Konsumpcja mięsa w Polsce w 2011 roku i jej uwarunkowania
(
Swietlik K.
)
artykuł:
Sprawdzony drób w systemie QAFP już jest dostępny w sklepach
artykuł:
Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych w opakowania aktywne, inteligentne i biodegradowalne
(
Tabaka K.
,
Cierach M.
)
artykuł:
Przeciwdrobnoustrojowe działanie związków zawartych w przyprawach roślinnych
(
Hac-Szymanczuk
)
artykuł:
Higienicznie i indywidualnie zapakowane
artykuł:
Pakowanie salami
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.