PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2015
Tom
---
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Wędzenie - zabieg technologiczny
(
Wajdzik J.
)
artykuł:
System identyfikacji wizualnej
(
Matuszewska M.
)
artykuł:
Przekazywanie konsumentowi informacji na temat żywności
(
Stolarski K.
,
Majewski K.
)
artykuł:
Mięso wieprzowe cennym źródłem składników mineralnych i witamin
(
Krzecio-Nieczyporuk E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.