PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Handel Wewnętrzny
Rocznik
2015
Tom
61
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Znajomość żywności gwarantowanej jakości i jej oznakowania wśród młodych konsumentów
(
Wilczynska A.
)
artykuł:
Zmiany w preferencjach konsumentów na rynku lodów
(
Palka A.
)
artykuł:
Zachowania nabywcze w zakresie żywności klientów sieci Biedronka i postrzeganie jej placówek sprzedaży
(
Kowrygo B.
,
Rejman K.
,
Drozdowska A.
)
artykuł:
Zachowania konsumentów w zakresie składania reklamacji
(
Balon U.
)
artykuł:
Zachowania konsumentów na rynku produktów zbożowych pełnoziarnistych i ich uwarunkowania na przykładzie makaronu i herbatników
(
Krolak M.
,
Jezewska-Zychowicz M.
)
artykuł:
Zachowania konsumentów 60+ na trójmiejskim rynku luksusowych produktów spożywczych
(
Rybowska A.
,
Newerli-Guz J.
)
artykuł:
Zachowania konsumenckie na rynku pieczywa i ich wybrane uwarunkowania
(
Jezewska-Zychowicz M.
,
Krolak M.
)
artykuł:
Wybrane zachowania konsumentów na rynku kawy naturalnej
(
Bartkowicz J.
)
artykuł:
Wpływ wybranych determinant na zachowania młodych konsumentów w latach 2004-2013 (wyniki badań własnych)
(
Sowa I.
)
artykuł:
Wpływ czynników środowiskowych na wybór i spożycie żywności
(
Babicz-Zielinska E.
,
Jezewska-Zychowicz M.
)
artykuł:
Satysfakcja zawodowa a poziom wykonania pracy – implikacje dla postrzegania jakości usług przez konsumentów. Przypadek hoteli Trójmiasta
(
Grobelna A.
)
artykuł:
Poziom ochrony konsumentów na rynku żywności w Polsce w opinii wybranej grupy młodych konsumentów
(
Ozimek I.
,
Szlachciuk J.
)
artykuł:
Postawy i zachowania konsumentów wobec herbat i herbatek
(
Kozirok W.
,
Sitkiewicz M.
)
artykuł:
Poradnictwo żywieniowe, jako innowacyjny komponent pakietu usługowego gabinetów kosmetycznych
(
Zabrocki R.
)
artykuł:
Konsumencka ocena jakości sensorycznej herbaty czarnej dostępnej na trójmiejskim rynku
(
Dmowski P.
,
Sienkowska S.
)
artykuł:
Konsumencka ocena innowacyjnych opakowań kosmetycznych
(
Cholewa-Wojcik A.
)
artykuł:
Etnocentryczne postawy konsumentów w obliczu globalizacji konsumpcji
(
Radziszewska A.
)
artykuł:
Analiza zachowań konsumentów sushi na rynku warszawskim
(
Szczebylo A.
,
Halicka E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.