PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2004
Tom
13/54
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Structure and hardness of selected muscles in young bulls
(
Oryl B.
)
artykuł:
Fumaric acid production by Rhizopus nigricans and Rhizopus oryzae using apple juice
(
Podgorska E.
,
Kasprzak M.
,
Szwajgier D.
)
artykuł:
Effect of the fat type alteration in feed during the final fattening period on fatty acid composition in loins of fatteners slaughtered at different body weights
(
Koczanowski J.
,
Borowiec F.
,
Migdal W.
,
Klocek C.
)
artykuł:
Tannins from different foodstuffs as trypsin inhibitors
(
Los J.
,
Podsedek A.
)
artykuł:
Chemical composition and sensory traits of meat of fatteners fed with mixtures containing corn oil without or with the addition of alpha-tocopherol acetate
(
Pieszka M.
,
Barowicz T.
,
Pietras M.
,
Migdal W.
,
Kedzior W.
)
artykuł:
Perspectives of linseed utilisation in baking
(
Gambus H.
,
Mikulec A.
,
Gambus F.
,
Pisulewski P.
)
artykuł:
Determination of food protein quality by a new biological approach. I. Biological value (BV)of pea protein and effect of synthetic amino acid supplements designed to achieve its maximum
(
Pysz M.
,
Pisulewski P. M.
)
artykuł:
Comparison of the texture and structure of selected muscles of piglets and wild boar juveniles
(
Lachowicz K.
,
Zochowska J.
,
Sobczak M.
)
artykuł:
Characteristics of students eating habits with the separation of the nutritional models using advanced statistical analysis methods
(
Wadolowska L.
,
Cichon R.
,
Slowinska M. A.
,
Szymelfejnik E.
)
artykuł:
Comparative study of the enzymatic method for determination of viatmin C with routine methods according to ISO
(
Danielczuk J.
,
Pietrzykowski R.
,
Zielinski W.
)
artykuł:
Influence of kernel size on grinding process of wheat at respective grinding stages
(
Dziki D.
,
Laskowski J.
)
artykuł:
Bromocresole purple index in estimating the influence of microwave processing on trypsin inhibitor activity of soybeans
(
Szmigielski M.
)
artykuł:
Course prediction of drying curve of parsley root particles under conditions of natural convection
(
Gornicki K.
,
Kaleta A.
)
artykuł:
The application of lipases in modifying the composition, structure and properties of lipids - a review
(
Adamczak M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.