PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Rocznik
2013
Tom
68
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Związki fenolowe surowców oleistych - występowanie oraz znaczenie biologiczno-żywieniowe
(
Minkowski K.
)
artykuł:
Wpływ sacharozy na stabilność antocyjanów i barwę soku z aronii
(
Danielczuk J.
,
Skapska S.
,
Halasinska G. A.
,
Fabisiak A.
,
Dobros N.
)
artykuł:
Ocena wzrostu szczepów bakterii fermentacji mlekowej w obecności ochratoksyny A
(
Fabiszewska A. U.
,
Zielinska K. J.
,
Stecka K. M.
,
Kuprys-Caruk M. P.
)
artykuł:
Wpływ klas tusz wieprzowych na wartość handlową schabów i polędwiczek
(
Nowachowicz J.
,
Michalska G.
,
Bucek T.
,
Wasilewski P. D.
)
artykuł:
Wpływ ekstraktów z szałwii, cząbru i bazylii na zmiany oksydacyjne w modelowych produktach i farszach mięsnych
(
Tyburcy A.
,
Boruc K.
,
Kozlowska M.
)
artykuł:
Zależność między wyróżnikami jakościowymi ziarna wybranych odmian pszenicy ozimej
(
Stepniewska S.
,
Abramczyk D.
)
artykuł:
Liczby podobieństwa podstawowego składu chemicznego mięsa zwierząt rzeźnych na przykładzie mięsa brojlerów kurzych
(
Tyszkiewicz S.
,
Borys A.
)
artykuł:
Metabolity fermentacji alkoholowej osmofilnych drożdży Saccharomyces w zależności od szczepu oraz zawartości cukrów w brzeczce
(
Zielinska D.
,
Baca E.
,
Baranowski K.
,
Salamon A.
)
artykuł:
Alicyclobacillus acidoterrestris - wzrost i wytwarzanie związków zapachowych w soku jabłkowym
(
Sokolowska B.
,
Skapska S.
,
Sionek B.
,
Niezgoda J.
,
Chotkiewicz M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.