PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1984
Tom
36
Numer
09-10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09-10
artykuł:
Zmiana tuszu i sposobu znakowania mięsa po uboju
(
Wierzbicki S.
)
artykuł:
Zbigniew Eckert
artykuł:
Z działalności Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego w 1983 roku
artykuł:
Wartość odżywcza i zdrowotność produktów mięsnych. Stan obecny i perspektywy
(
Tyszkiewicz S.
)
artykuł:
Stosowanie ciekłego dymu do powierzchniowej obróbki produktów mięsnych
(
L.T.
)
artykuł:
Produkcja enzymów i peptonów w OPPM w Łodzi. Część II
(
Andrzejewski J.
,
Lyszcz Z.
)
artykuł:
Organizacja zaplecza surowcowego w gospodarstwach indywidualnych
(
Buchwald W.
)
artykuł:
Giełda-wystawa postępu technicznego i wynalazczości przemysłu mięsnego, chłodniczego i drobiarskiego
(
Z.J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.