PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2012
Tom
60
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Co ma piernik do wiatraka, czyli piekarnie i program Leader
(
Chojnowska K.
)
artykuł:
Reforma emerytalna - konsekwencje dla pracodawców. Nie obejdzie się bez tabelki
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Tak samo - ale inaczej. Święto rolników, młynarzy i piekarzy w Grudziądzu
(
Piesiewicz H.
)
artykuł:
Smaczne opakowanie
(
Mruk H.
)
artykuł:
Zarządzanie firmą ...czyli o motywowaniu i wykorzystaniu potencjału pracowników (Cz.I)
(
Truskolawska M.
)
artykuł:
Linia do bułek okrągłych, podłużnych i nacinanych COMPACTLINE DUO K/L/S firmy Backtech Austria
artykuł:
Charakterystyka tłuszczów cukierniczych, ze szczególnym uwzględnieniem polimorfizmu i zawartości fazy stałej (cz.II)
(
Zbikowska A.
)
artykuł:
Plakat promujący pieczywo
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Jaki VAT na lody? Sprzedaż czu usługa gastronomiczna?
(
Paprocki J.
)
artykuł:
W średniowieczu postawiono na jakość. Burgundia, kraina winem płynaca
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Kasowa metoda rozliczania podatku VAT
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Rozliczamy podatek VAT od zakupów od kontrahentów z Unii Europejskiej
(
Paprocki J.
)
artykuł:
User experience o smaku magdalenki
(
Koppa A.
,
Weimann N.
)
artykuł:
Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce
(
Szafulera W.
)
artykuł:
Jakość w kawiarni. Może z TQM? Istnieją dwa kluczowe obszary zarządzania jakością: kontrola i filozofia pracy
(
Moszczynski W.
)
artykuł:
Sprzedajemy kawę
artykuł:
Porady mistrza. "Czy można tanio wyprodukować dobry chleb?"
(
Ziolkowski J.
)
artykuł:
"Jesteśmy po to, aby rozwiązywać problemy"
(
Karwacka D.
)
artykuł:
W czym tkwi szansa polskiego piekarstwa? Rozmowa z Józefem Ziółkowskim
artykuł:
"Innowacje - to proste" Projekt Związku Rzemiosła Polskiego, realizowany wspólnie z firmą BDKM Grupa Doradcza Sp. z o.o.
(
A.L.
)
artykuł:
Czynniki warunkujące wrażliwość sensoryczną. Ocena organoleptyczna. 1
(
Dabrowska U.
)
artykuł:
Triki marketingowe
artykuł:
Z tej mąki będzie chleb...
(
Buczkowska-Linke B.
,
Lis W.
,
Waberska M.
)
artykuł:
Sklep przy piekarni - wymagane procedury
(
Gubala W.
)
artykuł:
Jaja. Samo zdrowie
(
Przybylski W.
)
artykuł:
Optymalizacja tras i monitoring pojazdów sposobem na obniżenie kosztów transportu
(
Malecki P.
,
Stec A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.