PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2016
Tom
64
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
World Chocolate Masters. Naturalnie i czekoladowo
artykuł:
Werbujemy pracowników - czy należy bać się kobiet? - cz.II. Jaka umowa?
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności - teraźniejszość i przyszłość
artykuł:
Styl angielski z Małgorzatą Weber. Faktury i Misie
(
Weber M.
)
artykuł:
Spotkanie z Maestro Leonardo Di Carlo
artykuł:
Smażenie, nadziewanie i dekorowanie pączków
artykuł:
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta. Część 1. Kto jest konsumentem i co z tego wynika?
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Promocja Polskiego Cukiernictwa
artykuł:
Porady prawne. Koniec obowiązkowej korekty kosztów
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Pączki z KOMPLET Polska
artykuł:
O dobrodziejstwach jakie dają mąka chia i gryczana
(
Marchand B.
)
artykuł:
Naturalnie i czekoladowo
artykuł:
Karmel. Lekcja 87. Diadem
(
Tomczyk B.
)
artykuł:
Jaskółki opowiedzialności wręczone
artykuł:
Jak wykorzystać zalety enzymu w piekarstwie?
(
Marchand B.
)
artykuł:
Jak jeść słodycze, aby było zdrowo?
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
Gospodarowanie odpadami - nowe sprawozdania
artykuł:
Czekoladowy świat Joanny Profus
(
Profus J.
)
artykuł:
14 lutego Światowy Dzień Słodyczy
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.