PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Logistyka a Jakość
Rocznik
2015
Tom
16
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Zaprojektowane dla sieci handlowej. Jak projektowane są opakowania zbiorcze tekturowe dla świeżych produktów spożywczych?
(
Mazanka P.
)
artykuł:
Wolna powierzchnia magazynowa poszukiwana od zaraz. Zmiany na rynku magazynowym w pierwszej połowie 2015 r.
(
Rynska J.
)
artykuł:
PKN EPAL podsumował rok 2014 i wybrał zarząd
(
Frackowiak A.
)
artykuł:
Modelowe centrum dystrybucyjne Volkswagen Group Polska. Procesy ustandaryzowane na poziomie koncernu
(
Libiszewska M.
)
artykuł:
Jeden pas, wiele pomysłów. Miejsce Polski w koncepcji Nowego Jedwabnego Szlaku
(
Kwasniewski M.
)
artykuł:
Inwestycja warta 60 milionów euro. Grupa Muszkieterów w nowym centrum dystrybucyjnym
(
Libiszewska M.
)
artykuł:
Innowacje trzeba dostosować do wymagań klientów. Sposoby na udoskonalenie łańcucha dostaw w Merlin.pl
(
Zloch M.
)
artykuł:
ECR Forum for Cooperation 2015
artykuł:
Działanie strategiczne, które łączy kompetencje. Międzynarodowy lotniczy terminal kurierski DHL powstanie w Warszawie
(
Zloch M.
)
artykuł:
Drugi stopień wtajemniczenia w obsłudze klienta. Magazynowanie i transport produktów fresh i ultrafresh w MARKO Cash & Carry Polska
(
Libiszewska M.
)
artykuł:
Czy chmura jest rzeczywiście niebezpieczna? Opinie ekspertów
artykuł:
Czas na API Economy w logistyce. Jak techniczna koncepcja zarządzania operacyjnego systemami IT stała się elementem strategii innowacyjnych firm?
(
Pajdak M.
,
Jackowski M.
)
artykuł:
Bardziej świadomie, więcej, wygodniej i w parze z operatorem. Logistyka produktów spożywczych w temperaturze kontrolowanej
(
Rynska J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.