PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2012
Tom
66
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Innowacji nigdy za wiele
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Ugasić pragnienie, świętować sukces. Wszystko o piwie
(
Majda D.
)
artykuł:
Kawałek Paryża
(
DM
)
artykuł:
Minimum strat, maksimum witamin. Procesy technologiczne a zawartość witamin
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Poproszę kawę (BOASI oczywiście...)
(
Chabert P.
)
artykuł:
Koniecznie al dente! Produkcja i walory odżywcze makaronu
(
Kolanowski W.
)
artykuł:
Barista zawodnik
(
Matuszak D.
)
artykuł:
Źródło odwagi i męstwa. Tymianek (Thymus vulgaris)
(
Pokorska B.
)
artykuł:
Wiedeńskie restauracje (I) Gastronomia nad modrym Dunajem
(
Kowalik A.
)
artykuł:
Tester jakości oleju spożywczego testo 270
(
Brodzik A.
)
artykuł:
Smakowity kąsek. Charakterystyka i kulinarne zastosowanie gęsiny
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Robert Sowa zaprasza
artykuł:
Polska kuchnia regionalna (1) Wielkopolskie smaki
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Borowska E.
)
artykuł:
Pomarańcze i migdały. Costa Blanca
(
AW
)
artykuł:
Uwaga na aminy. Zagrożenia chemiczne
(
Dzwolak W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.