PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1990
Tom
44
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Żywność dla zdrowia
(
Kunachowicz H.
)
artykuł:
Leczymy gastronomię
(
Sobańska-Rybacka B.
)
artykuł:
Ocena żywienia w gastronomii
(
Bialaszczyk U.
,
Mazurek-Lopacinska K.
)
artykuł:
Popularyzacja potraw z roślin strączkowych (II)
(
Swiderski F.
,
Paraska W.
)
artykuł:
Problem opakowań - głównym tematem obrad Zarządu Głównego SITS poż.
artykuł:
O jedzeniu
(
Wojtulewicz M.
)
artykuł:
"Bagatela" na czele podbeskidzkiej gastronomii
(
Szpok F.
)
artykuł:
Półprodukty z tuszek drobiu (II)
(
Sulkowski H.
)
artykuł:
Okolicznościowe naczynia w tradycyjnej kuchni współczesnych Asyryjczyków na Bliskim Wschodzie
(
Abdalla M.
)
artykuł:
W odpowiedzi Mistrzowi (II)
(
Jarosinski S.
)
artykuł:
Zasady przechowywania żywności w warunkach domowych
(
Godlewska Z.
)
artykuł:
Muzeum żywienia we Francji, ZSRR i ... w Polsce?
(
Rutkowski A.
)
artykuł:
Co z polską gastronomią w nowym ładzie gospodarczym?
(
Budzich E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.