PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1991
Tom
35
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Ciągły proces czyszczenia i mycia przenośników
(
Konczewska A.
)
artykuł:
Zamknięte obiegi wód w liniach do produkcji koncentratu pomidorowego w ZPOW "Łowicz"
(
Szot J.
,
Kucinska K.
)
artykuł:
Aspartam - nowy środek słodzący dopuszczony w Polsce do produkcji żywności dietetycznej
(
Modzelewska J.
,
Maczynska D.
)
artykuł:
Etykietowanie piwa butelkowanego
(
Kadzielski F.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.