PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2013
Tom
63
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Starter cultures for lactic acid fermentation of sweet pepper, pattypan squash and tomatoes
artykuł:
Shelf life extension of shrimp (white) using modified atmosphere packaging
(
Kalleda R. K.
,
Han I. Y.
,
Toler J. E.
,
Chen F.
,
Kim H. J.
,
Dawson P. L.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.