PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Rocznik
2016
Tom
71
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Ocena wartości żywieniowej tłuszczów dostępnych na polskim rynku z zastosowaniem technik ICP OES oraz chromatografii gazowej
(
Kliks J.
,
Czabaj S.
,
Makowski K.
,
Czerniejewska N.
,
Landyszkowska U.
,
Buda M.
,
Korycka J.
,
Kawa-Rygielska J.
)
artykuł:
Cała prawda o oksysterolach
(
Brzeska M. I.
)
artykuł:
Aktywność antyoksydacyjna i przeciwrodnikowa przeciwutleniaczy w oleju z nasion czarnej porzeczki i żmijowcowym
(
Minkowski K.
,
Zawada K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.