PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1991
Tom
35
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Wpływ zróżnicowanej obróbki cieplnej i czasu przechowywania mrożonej fasolki szparagowej na retencję wybranych składników chemicznych
(
Piotrowski J.
,
Majewski K.
,
Bubicz M.
)
artykuł:
Spożycie soków owocowych i napojów w niektórych krajach
(
Rembowski E.
)
artykuł:
Racjonalne wykorzystanie energii cieplnej i wody chłodzącej w procesach destylacji, rektyfikacji i odwadniania spirytusu
(
Gogulski W.
,
Sokol B.
,
Marcinkowski R.
,
Wiechecki W.
)
artykuł:
Określenie możliwości zakażeń piwa "Porter" w procesie produkcji
(
Wzorek W.
,
Koniczna E.
,
Laskiewicz A.
)
artykuł:
Niektóre zagadnienia postępu w technologii kiszenia warzyw
(
Horubala A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.