PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2018
Tom
72
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Zagrożenia mikrobiologiczne występujące w produktach mięsnych
(
Mackiw E.
,
Stasiak M.
,
Kowalska J.
,
Kucharek K.
)
artykuł:
Charakterystyka i kierunki zagospodarowania dziczyzny
(
Zmijewski T.
,
Mozolewski W.
,
Rybaczek S.
)
artykuł:
Biotworzywa do produkcji opakowań żywności
(
Zakowska A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.