PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2014
Tom
68
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Wysokociśnieniowe utrwalanie żywności - HPP
(
Walczyński P.
)
artykuł:
Wpływ promieniowania mikrofalowego na składniki bioaktywne i strukturę żywności Cz.I. Obróbka wstępna i prztwarzanie żywności
(
Kidon M.
,
Pawlak T.
,
Ryniecki A.
)
artykuł:
Trigeneracja i poligeneracja receptą na obniżenie kosztów w zakładach przemysłu spożywczego
(
Pluta A.
)
artykuł:
Produkty mięsne w atmosferze ochronnej
(
Kostka M.
,
Bigos K.
)
artykuł:
Proces wędzenia, chemizm i regulacje prawne Unii Europejskiej
(
Kubiak M. S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.