PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2007
Tom
---
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Wejdźmy do sklepu
(
Kladz F.
)
artykuł:
Ważny jest uśmiech klienta
(
Sajdak-Chudzik D.
)
artykuł:
W trosce o konkurencyjność
(
Dziekanska M.
)
artykuł:
Tercet [nie]egzotyczny
(
Daczkowska-Kozon E.
)
artykuł:
Sprzedawca na miarę rynku nabywcy
(
Tokar J.
)
artykuł:
Międzynarodowe Targi Spożywcze Anuga 2007
(
Stolorz B.
)
artykuł:
Jest miejsce dla małych masarni
(
Nowak B.
)
artykuł:
GASTRO-TECH 2007
(
Stolorz B.
)
artykuł:
Foodscan firmy FOSS
(
Bush M.
)
artykuł:
Etyka i jakość w biznesie
(
Stolorz B.
)
artykuł:
Ekologiczna żywność ciągle w modzie
(
Sowa L.
)
artykuł:
Czynniki jakości fermentowanych produktów mięsnych
(
Wesierska E.
,
Parys A.
,
Wroblewska A.
)
artykuł:
Coraz więcej sklepów mistrza Gracjana
(
Nowak B.
)
artykuł:
Chłodnictwo i klimatyzacja w świetle obowiązujących przepisów
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.