PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2006
Tom
15/56
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Critical points in the development of pork quality – a review
(
Pisula A.
,
Florowski T.
)
artykuł:
Effect of vitamin C on serum protein profile in mice after aluminum sulphate intoxication
(
Hamed M. A.
)
artykuł:
Pork quality and methods of its evaluation – a review
(
Kocwin-Podsiadla M.
,
Krzecio E.
,
Przybylski W.
)
artykuł:
Effect of flour extraction rate on bioactive compounds content of two varieties
(
Michalska A.
,
Zielinski H.
)
artykuł:
Formation of some organic acids during fermentation of milk
(
Urbiene S.
,
Leskauskaite D.
)
artykuł:
Flour quality and binding of immunoglobulin E by gliadin proteins of two winter wheat genotypes
(
Waga J.
,
Zientarski J.
,
Obtulowicz K.
,
Bilo
)
artykuł:
Sensory quality of pork chops after thermal processing in relation to consumer preferences by purchase of meat – a short report
(
Polom A.
)
artykuł:
Content of proanthocyanidins in selected plant extracts as determined via n-butanol/HCL hydrolysis and a colorimetric assay or by HPLC-a short report
(
Amarowicz R.
,
Pegg
)
artykuł:
Nitrites affect thyroid status and serum lipoproteins in wistar rats
(
Kostogrys R. B.
,
Pisulewski P. M.
,
Pecio A.
)
artykuł:
Protective effect of vitamin D, oligofructose and lactose against hypercalciuria of furosemide diuretic therapy in rats
(
Ghanem K. Z.
,
Mohammad M. A.
,
Abdel-Azis S.
)
artykuł:
Zearalenone as a potential allergen in the alimentary tract – a review
(
Gajecki M.
,
Gajecka M.
,
Zielonka L.
,
Jakimiuk E.
,
Obremski K.
)
artykuł:
Rheological characteristics of oxidised potato starch
(
Sadowska J.
,
Wronkowska M.
,
Lewandowicz G.
,
Soral-Smietana M.
)
artykuł:
Preliminary characteristics of Lactobacillus and Bifidobacterium strains as probiotic candidates
(
Orlowski A.
,
Bielecka M.
)
artykuł:
Contents of nitrate and nitrite in some Nigerian food grains and their potential ingestion in the diet – a short report
(
Ezeagu I. E.
)
artykuł:
Glycogen metabolism in muscle and its effects on meat quality in pigs- a mini review
(
Przybylski W.
,
Monin G.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Krzecio E.
)
artykuł:
Sensory and chemical approach to astringency of extracts from selected tannin-rich foods
(
Troszynska A.
,
Amarowicz R.
,
Wolejszo A.
)
artykuł:
Analysis of IgE - dependent food allergy clinical manifestation in infants and small children
(
Kamer B.
,
Pasowska R.
,
Pyziak K.
,
Raczynska J.
,
Kulig K.
,
Lukamowicz J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.