PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1984
Tom
10
Numer
3-4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3-4
artykuł:
Emulsifying properties of nutria proteins and muscles
(
Lesiow T.
,
Skrabka-Blotnicka T.
)
artykuł:
Denaturation changes in alcohol concentrates of whey proteins
(
Dziuba J.
,
Bochenek A.
)
artykuł:
Influence of sprouts and gamma irradiation on biochemical changes in wheat grains. II. Changes in alpha-amylases inhibiting activity of accompanying enzymes
(
Warchalewski J. R.
,
Mossor G. M.
,
Kokot A.
)
artykuł:
Selection of amylolytically active moulds and characterization of the amylolytic complex in Aspergillus niger C
(
Paszczynski A.
,
Kochminska J.
,
Trojanowski J.
,
Fiedurek J.
,
Ilczuk Z.
)
artykuł:
Yeast type isolated from Finnish sour rye dough starters
(
Salovaara H.
,
Savolainen J.
)
artykuł:
Study of immobilization of b-fructofuranosidase on polyamide
(
Garncarek Z.
,
Blaszkow W.
,
Garncarek B.
)
artykuł:
Increase of sensitivity of cellulose obtained from fractionated brans of rye grains to hydrolysis induced by the complexes of various strains of fungus Armillariella mellea (Fr. ex. Wahl) P. Karsten
(
Chrapkowska K. J.
)
artykuł:
Cellobiase of the Fusarium sp. 27 strain. Its biosynthesis and kinetics
(
Targonski Z.
)
artykuł:
Studies on gel forming capacities of muscular proteins of nutria
(
Lesiow T.
)
artykuł:
An approach to the classification of Lactobacilli isolated from Finnish sour rye dough ferments
(
Salovaara H.
,
Katunpaa H.
)
artykuł:
Influence of sprouts and gamma irradiation on biochemical changes in wheat grains. I. Changes in the activity of amylases, proteases, antitryptic activity, level of extracted protein, degree of starch damage and surfacial and submerged microflora
(
Warchalewski J. R.
,
Kokot A.
,
Mossor G. M.
,
Stawicki S.
,
Dembinski W.
)
artykuł:
Production, purification and some properties of Propionibacterium shermanii-1 b-galactosidase
(
Giec A.
,
Skupin J.
)
artykuł:
The effect of processing on the content of soluble sugars in pea seeds
(
Chrzastkowska M.
,
Wronowski S.
,
Roszkowski W.
,
Jacorzynski B.
)
artykuł:
Influence of physico-chemical properties of milk protein concentrates on the stability of low-fat mayonnaise emulsions
(
Zalewska S.
,
Swiderski F.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.