PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2015
Tom
69
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Zgodnie z prawem. Prawo żywnościowe - omówienie wybranych przepisów
(
Obara J.
)
artykuł:
Chleb nie taki powszedni
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Menu na czasie. Trendy żywieniowe 2016-2020
artykuł:
Restaurację tworzą ludzie. Jak sprawnie zarządzać personelem?
(
Hanas D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.