PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2019
Tom
73
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Zagospodarowanie serwtki kwasowej
(
Tarapata J.
,
Tomalik K.
,
Lobacz A.
,
Zulewska J.
)
artykuł:
Wkrocz w erę NON GMO z SGS Polska!
artykuł:
Utrwalanie soków wysokiej jakości z wykorzystaniem wysokich ciśnień
(
Bone J.
,
Widlak G.
,
Wachowicz L.
)
artykuł:
Charakterystyka wybranych naturalnych metod utrwalania mięsa i przetworów mięsnych
(
Dasiewicz K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.