PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1981
Tom
33
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Czynniki wpływające na barwę tłuszczów utylizacyjnych otrzymanych metodą warnikowo-ekstrakcyjną
(
Borowiec M.
,
Krygier K.
,
Rutkowski A.
,
Trzepanowski J.
)
artykuł:
Poprawiamy jakość wędlin
(
Grudzinski J.
)
artykuł:
Modernizacja uboju w zakładach średniej wielkości
(
Kuczynski S. K.
)
artykuł:
Wpływ zamrażania oraz przechowywania szynek nie puszkowanych na wybrane wyróżniki jakościowe. Część IV. Określenie trwałości szynek gotowanych, mrożonych i rozmrożonych
(
Duda Z.
,
Szmanko T.
,
Rudy G.
)
artykuł:
Baza surowcowa przemysłu mięsnego
(
Gruszewski S.
)
artykuł:
Plany społeczno-gospodarcze przedsiębiorstw przemysłu mięsnego na 1981 rok
(
Kaminski W.
)
artykuł:
O eksporcie przetworów mięsnych
(
Kroszel J.
)
artykuł:
Nowe ceny skupu bydła rzeźnego
artykuł:
Klasyfikacja tusz cieląt i owiec we Francji
(
Buchwald W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.