PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1988
Tom
42
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Materiały szkoleniowe do nauczania tzw. minimum sanitanego w zakładach gastronomicznych
(
Zabicki W.
)
artykuł:
Konkurs o najlepszy koncesjonowany zakład gastronomiczny
(
Szarejko A.
)
artykuł:
Szansa dla wiejskiej gastronomii
(
Wojtulewicz M.
)
artykuł:
Wyroby garmażeryjne (II)
(
Kucharczyk B.
,
Kucharczyk J.
)
artykuł:
Niektóre elementy ochrony pracy kobiet w gastronomii
(
Rumianek H.
)
artykuł:
Wymagania sanitano higieniczne dla placówek żywiących uczestników imprez masowych
(
Maciesowicz Z.
)
artykuł:
Społecznie potrzebne - powszechnie akceptowane
(
Wojtulewicz M.
)
artykuł:
XVIII edycja konkursu "O srebrną patelnię"
(
Piotrowski J. P.
)
artykuł:
Podział dziennej racji pokarmowej na posiłki
(
Godlewska Z.
,
Kierebinski C.
)
artykuł:
Bary mleczne w woj. gdańskim
(
Bernardyn M.
)
artykuł:
Rozmrażanie mięsa, drobiu i ryb
(
Zalewski S.
,
Pawlak E.
)
artykuł:
Działalność rzemiosła dla zrównoważonego rynku w produkcji wyrobów owocowo - warzywnych
(
Berdowski J. B.
)
artykuł:
Tendencje zmian sieci gastronomicznej w wybranych osiedlach mieszkaniowych
(
Haponiuk H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.