PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1989
Tom
43
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Centralne Laboratorium Przemysłu Koncentratów Spożywczych
(
Kornacki A.
)
artykuł:
Wpływ masy ubijanych knurków na jakość ich mięsa i występowanie zapachu samczego
(
Meller Z.
,
Wajda S.
)
artykuł:
Wartość technologiczna polskich odmian pszenżyta. Cz. I. Fizykochemiczne cechy ziarna i mąki pszenżyta
(
Haber T.
,
Jakubczyk T.
,
Lewczuk J.
,
Leszczynski K.
,
Sitkowski T.
)
artykuł:
Metoda oznaczania witaminy A w margarynach
(
Jelinska M.
)
artykuł:
Węgierskie materiały opakowaniowe i opakowania
(
Slowikowska J.
)
artykuł:
Wpływ radiacyjnego utrwalania chleba żytniego na jego przydatność konsumpcyjną
(
Kawka A.
,
Trojanowska K.
,
Gasiorowski H.
,
Giebiel H.
)
artykuł:
Krajowa Spółka Przedsiębiorstw Koncentratów Spożywczych „Unisko”
(
Narczewski Z.
)
artykuł:
Podstawy Retencji Składników Aromatycznych w procesie suszenia
(
Lewicki P. P.
,
Gwiazda D.
)
artykuł:
Niektóre problemy węgierskiego przemysłu spożywczego
artykuł:
Możliwości wykorzystania pułapek fermonowych do ocen stopnia porażenia zakładów przemysłu spożywczego przez mkliki
(
Karnkowski W.
)
artykuł:
SALIMA'89 - Brno
(
Stawicka H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.