PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2021
Tom
75
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Rozwój start-upów w segmencie agtech i foodtech - charakterystyka, modele biznesowe, finansowanie
(
Kosior K.
)
artykuł:
Ostryż barwierski (Curcuma longa L.) - źródło kurkuminy, wykorzystanie w przemyśle spożywczym i medycynie
(
Kepinska-Pacelik J.
,
Biel W.
)
artykuł:
Porównanie tradycyjnego zakwasu buraczanego z fermentowanym sokiem buraczanym
(
Kielb A.
,
Walczuk M.
,
Wilkowska W.
,
Zdunczyk W.
,
Zielinska D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.