PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2015
Tom
59
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Jubileusz Towarzystwa Rozwoju Sadów Karłowych. 25 lat doświadczeń TRSK przykładem jak w Polsce osiągnąc wielki sukces
(
Przegalinska M. J.
)
artykuł:
Najwyższa pora na wizję i strategię rozwoju branży owocowo-warzywnej. Rozmowa z Michałem Zajdowskim, członkiem zarządu - skarbnikiem Krajowego Stowarzyszenia Przetwórców Owoców i Warzyw
(
Przegalinska M. J.
,
Lazarowicz A.
)
artykuł:
Konferencja producentów mrożonych owoców i warzyw
(
Oleksy K.
)
artykuł:
19. Międzynarodowe Sympozjum Suszarnictwa. Cz.I. Kinetyka procesu o jakość produktów
(
Piotrowski D.
)
artykuł:
Włoskie piwa we włoskim Vieste na półwyspie Gargano
(
Baranowski K.
)
artykuł:
Jarmuż - cenne warzywo kapustne. Cz.II. Wartość odżywcza jarmużu
(
Korus A.
)
artykuł:
Rosnąca świadomość konsumencka kształtuje polski rynek piwa. Rozmowa z Andrzejem Olkowskim, prezesem Stowarzyszenia Regionalnych Browarów Polskich
(
Przegalinska M. J.
)
artykuł:
Polski rynek napojów spirytusowych w latach 2013-2014
(
Rola K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.