PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1984
Tom
33
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Wykrywanie penicyliny w mleku testem "Penzym" produkcji belgijskiej firmy UCB
(
Michalski M.
,
Wojton B.
,
Dzialoszynska J.
)
artykuł:
Wybrane aspekty energochłonności skumulowanej produkcji i przerobu mleka
(
Wojdalski J.
,
Fabirkiewicz A.
)
artykuł:
Specjalizacja zawodowa inżynierów zatrudnionych w zakładach przemysłu spożywczego
(
Jankowski A.
)
artykuł:
Optymalne warunki przechowywania serów
(
Reps A.
,
Jarmul I.
)
artykuł:
Czynniki wplywające na jakość serów twarogowych
(
Szumski S.
)
artykuł:
Aktywność mikrobiologiczna w mleku surowym przechowywanym w niskich temperaturach. Część II
(
Stepaniak L.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.