PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2013
Tom
65
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Rynek mięsny w Polsce - podstawowe informacje
artykuł:
Jakie wędliny najczęściej goszczą na Wielkanocnych stołach w poszczególnych regionach Polski
artykuł:
Osłonki do wędlin
(
Magda F.
)
artykuł:
Przetwarzanie i utrwalanie mięsa w dziejach świata (część II)
(
Krzywinski T.
,
Tokarczyk G.
)
artykuł:
Planowanie, sterowanie i optymalizacja kosztów produkcji wspierana nowoczesnym IT
(
Schalk H.
,
Krzywinski A.
)
artykuł:
Wpływ żywienia drobiu na jakość mięsa
(
Brzozowska J.
)
artykuł:
Jakość! - nie tylko od święta
artykuł:
Aspekty produkcji wyrobów mięsnych typu light
(
Wajdzik J.
)
artykuł:
INWESTEL podbije rynek kebabów i produktów halal
(
Borek-Daruk M.
)
artykuł:
Marynować w mądry sposób
artykuł:
Jaka wołowina jest najlepsza?
artykuł:
Zastosowanie przypraw w przetwórstwie mięsnym
(
Kolodziej J.
)
artykuł:
Analiza wyników handlu zagranicznego mięsem w 2012 roku
(
Tereszczuk M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.