PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
7
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
7
artykuł:
Wykorzystanie alginianów w produkcji osłonek
artykuł:
Spożywanie mięsa „egzotycznych" gatunków zwierząt
artykuł:
Odzież robocza firmy CWS-boco
artykuł:
Nowości w siatkach Nomax Trading
artykuł:
Jakość kiełbas kutrowanych z błonnikiem pokarmowym wyprodukowanych w warunkach przemysłowych
(
Piotrowska E.
,
Dolata W.
,
Baranowska H. M.
,
Rezler R.
,
Niedbala D.
)
artykuł:
Inteligentne sterowanie pracą systemu chłodniczego
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.