PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
7
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
7
artykuł:
Odzież robocza firmy CWS-boco
artykuł:
Czy ekologiczna jagnięcina jest lepsza?
artykuł:
Spożywanie mięsa „egzotycznych" gatunków zwierząt
artykuł:
Jakość kiełbas kutrowanych z błonnikiem pokarmowym wyprodukowanych w warunkach przemysłowych
(
Piotrowska E.
,
Dolata W.
,
Baranowska H. M.
,
Rezler R.
,
Niedbala D.
)
artykuł:
Ranking Firm Mięsnych w Polsce 2008
(
Starzyk T.
)
artykuł:
Inteligentne sterowanie pracą systemu chłodniczego
artykuł:
Nowości w siatkach Nomax Trading
artykuł:
Czy warunki chłodnicze wpływają na jakość filetów piersiowych kaczek?
artykuł:
Jakie są granice intensywności tuczu owiec?
artykuł:
Polagra-Tech 2009
artykuł:
Weber Poland bliżej klienta
(
Wcislinska B.
)
artykuł:
Wykorzystanie alginianów w produkcji osłonek
artykuł:
Nowatorska technologia rozdrabniania piór
artykuł:
Poprawa warunków higienicznych produkcji
artykuł:
Nanomateriały w żywności
artykuł:
Skład kwasów tłuszczowych mięsa – co jest ważniejsze: wartość żywieniowa czy walory organoleptyczne?
artykuł:
Nowa Wytwórnia Gazów Ciekłych firmy Air Products
(
Wcislinska B.
)
artykuł:
Mniej wyrobów, większy obrót
artykuł:
Food Service – wyspecjalizowany producent i sprzedawca mięsa. Z wizytą w firmie Food Service Sp. z o.o. w Rawie Mazowieckiej
(
Wcislinska B.
)
artykuł:
Wilkonadziewarki w produkcji tradycyjnych kiełbas surowych
artykuł:
Liczą się cena i smak
artykuł:
Nowe rozwiązania w dziedzinie techniki wilkonadziewarek
artykuł:
Wisbauer wyznacza standardy
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
)
artykuł:
Czy „tłusto” znaczy „dostatnio”?
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.