PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2007
Tom
---
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Czynniki wpływające na jakość mięsa
artykuł:
Zintegrowany controlling sprzedaży i rachunek kosztów w Systemie CSB
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
)
artykuł:
Hiszpańskie szynki surowe
(
Cegielka A.
)
artykuł:
Likopen jako dodatek funkcjonalny w przetworach mięsnych. 2. Sposób na skuteczne dawkowanie
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.