PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Technologiczne aspekty produkcji wędlin premium
(
Wajdzik J.
), s. s.16-18,20,22
artykuł:
Klasa uformowania tusz buhajków rasy holsztyńsko-fryzyjskiej intensywnie żywionych
(
Wajda S.
,
Burczyk E.
), s. s.32-35
artykuł:
Wypadki przy pracy w zakładach mięsnych
(
Bryla R.
), s. s.38-40,42
artykuł:
Atrybuty mięsa wieprzowego a decyzje klientów w sklepach
(
Swiatkowska M.
,
Krajewski K.
), s. s.46-47
artykuł:
Analiza wyników handlu zagranicznego produktami mięsnymi w 2013 roku
(
Tereszczuk M.
), s. s.48,50-54.,tab.,wykr.
artykuł:
Ekologiczny chów świń
(
Soszka M.
), s. s.24,26,30
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.