PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2018
Tom
---
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Zarząd sukcesyjny przedsiębiorstwem osoby fizycznej
(
Amrozinska-Kasiak P.
)
artykuł:
Wykorzystanie amarantusa w żywieniu drobiu
(
Kaszperuk K.
,
Rozewicz M.
)
artykuł:
Wpływ niektórych czynników na mikrobiotę przewodu pokarmowego drobiu, cz.I. Wpływ gospodarza na skład mikrobioty
(
Konarkowski A.
)
artykuł:
Wczesny rozwój zarodkowy różnych gatunków drobiu
(
Lason M.
)
artykuł:
Sytuacja oraz znaczenie gospodarcze kuropatwy i bażanta łownego w Polsce
(
Kaczmarek W.
,
Nowaczewski S.
)
artykuł:
Skutki wysokich temperatur i zapobieganie stresowi cieplnemu u drobiu, cz.I
(
Witkowska D.
)
artykuł:
Seminarium i Dzień Otwarty na fermie z Big Dutchman
artykuł:
Rola enzymów w produkcji wolnej od antybiotyków
(
Bochenek M.
,
ten Doeschate R.
)
artykuł:
Prebiotyki a odporność na antybiotyki
(
Wezyk S.
,
Gilewski R.
)
artykuł:
Jakość mięsa pulard z trzech ras/rodów objętych programem ochrony
(
Krawczyk J.
,
Obrzut J.
)
artykuł:
Inwazja ptaszyńców w stadzie - zagrożenia i zwalczanie pasożyta
(
Bobrek K.
,
Gawel L.
,
Falkowski P.
,
Gawel A.
)
artykuł:
Energia z bonusem
(
Iwaniuk J.
)
artykuł:
Dane zestawione przez Krajową Izbę Producentów Drobiu i Pasz
artykuł:
Bezpieczeństwo żywnościowe prokuktów tradycyjnych i regionalnych, cz.III. Produkty tradycyjne i regionalne w Polsce
(
Michalski M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.