PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences
Rocznik
2015
Tom
24
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
The effect of dietary fat, vitamin E and selenium concentrations on the fatty acid profile and oxidative stability of frozen stored broiler meat
(
Konieczka P.
,
Czauderna M.
,
Rozbicka-Wieczorek A.
,
Smulikowska S.
)
artykuł:
Factors affecting the nutritional value of pea (Pisum sativum) for broilers
(
Hejdysz M.
,
Kaczmarek S. A.
,
Rutkowski A.
)
artykuł:
The effect of early-life kidney bean lectin administration on pig performance in the peri-weaning period – a safety study
(
Pieszka M.
,
Orczewska-Dudek S.
,
Bederska-Lojewska D.
,
Jozefiak D.
,
Kieronczyk B.
,
Pietras M.
,
Rawski M.
,
Kizerwetter-Swida M.
,
Sapierzynski R.
,
Matyba P.
,
Pietrzak P.
)
artykuł:
The effects of type of protein and fibre fermented in vitro with different pig inocula on short-chain fatty acids and amines concentrations
(
Taciak M.
,
Barszcz M.
,
Tusnio A.
,
Bachanek I.
,
Pastuszewska B.
,
Skomial J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.