PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2013
Tom
57
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Co o wyszynku i pianie w piwie barmani i konsumenci wiedzieć powinni?
(
Baranowski K.
)
artykuł:
Kultura piwa
(
Suliga M.
)
artykuł:
Wpływ oddziaływania ultradźwięków na przebieg procesu zamrażania tkanki jabłka
(
Nowacka M.
,
Fijalkowska A.
,
Witrowa-Rajchert D.
)
artykuł:
Aby piwo nie popsuło miłej atmosfery na przyjęciu towarzyskim
(
Baranowski K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.