PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1990
Tom
34
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Wymagania zagranicznych rynków zbytu w odniesieniu do produktów owocowych i warzywnych
(
Czerni A.
)
artykuł:
Wpływ stopnia zagęszczenia gorzelniczego wywaru melasowego na trwałość i jego zmiany chemiczne i mikrobiologiczne w procesie przechowywania
(
Sobczak E.
,
Duszkiewicz-Reinhard W.
,
Radziszewski Z.
)
artykuł:
Wpływ różnych metod zamrażania owoców jagodowych i warunków przechowywania mrożonek na zawartość witaminy C
(
Fraczek T.
,
Zalewska-Korona M.
)
artykuł:
Próby zróżnicowania parametrów obróbki termicznej win owocowych w metodzie szeryzacyjno-maderyzacyjnej
(
Wzorek W.
,
Konieczna E.
,
Gniewosz M.
)
artykuł:
Gushing - fenomen występujący w piwowarstwie
(
Dubiel L.
)
artykuł:
Chłodnictwo w browarach
(
Komornicki J.
)
artykuł:
Biologiczna metoda oznaczania wartości sterylizacyjnej konserw
(
Nowakowska B.
,
Lipowski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.