PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2013
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Zbyt mały udział największych firm
(
Miszczuk B.
)
artykuł:
Produkcja żywności pod wiarygodnym nadzorem. Rozmowa z Małgorzatą Kręcką, Kierownik Sekcji Certyfikacji Systemów Zarządzania w Przemyśle Spożywczym, TUV Rheinland Polska Sp. z o.o.
artykuł:
Na odsiecz winom i cydrom. Projekt nowelizacji ustawy dotyczącej wyrobów winiarskich
(
Pietrzyk M.
)
artykuł:
Liderzy innowacji. Rozmowa z markiem Przeździakiem, prezesem Polbisco - Stowarzyszenie Polskich Producentów Wyrobów Czekoladowych i Cukierniczych
(
Rebelska A.
)
artykuł:
Fundament to zintegrowana prewencja ryzyka. Rozmowa z Elżbietą Kolasińską, Supplier Quality Manager, Mondelez Polska
artykuł:
Bardzo trudny kompromis. Komentarz nt. nowej Wspólnej Polityki Rolnej
(
Siekierski C.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.