PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1989
Tom
43
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Niektóre czynniki składające się na proces projektowania zakładów gastronomicznych
(
Koziorowska B.
)
artykuł:
Wytyczne do projektowania zakładów gastronomicznych
(
Janik D.
)
artykuł:
Jakość sensoryczna i wartość odżywcza surówek
(
Golaszewska B.
,
Brzozowska B.
,
Zalewski S.
)
artykuł:
Materiał szkoleniowy do nauczania tzw. minimum sanitarnego w zakładach gastronomicznych
(
Zabicki W.
)
artykuł:
Fizyczne metody kontroli wyrobów kulinarnych (I)
(
Kucharczyk B.
,
Dulska M.
)
artykuł:
Organizacja i forma obsługi przy stołach typu angielskiego
(
Debski H.
)
artykuł:
Wskazania dietetyczne w niektórych stanach chorobowych
(
Godlewska Z.
)
artykuł:
Technika usług w zakładach gastronomicznych - poradnik kelnera
(
Janik D.
)
artykuł:
Normatywy żywienia całodziennego dzieci i młodzieży
(
Szponar L.
,
Nowicka L.
,
Turlejska H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.