PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2013
Tom
63
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Peanut allergenicity and cross-reactivity with pea proteins in the in vivo model
(
Szymkiewicz A.
,
Chudzik-Kozlowska J.
)
artykuł:
Consumers’ interests in sweets with health-promoting properties and their selected determinants
(
Jezewska-Zychowicz M.
,
Jeznach M.
,
Kosicka-Gebska M.
)
artykuł:
Effect of brewer’s spent grain addition on properties of corn extrudates with an increased dietary fibre content
(
Makowska A.
,
Mildner-Szkudlarz S.
,
Obuchowski W.
)
artykuł:
Effect of wheat flour supplemented with barely and/or corn flour on balady bread quality
(
Hussein A. M. S.
,
Kamil M. M.
,
Hegazy N. A.
,
Abo El-Nor S. A. H.
)
artykuł:
Rapid high performance thin layer chromatographic method for quantitation of catechin from extracts of cashew leaves - a short report
(
Jaiswal Y.
,
Tatke P.
,
Gabhe S.
,
Vaidya A.
)
artykuł:
Mathematical modelling on hot air drying of thin layer fresh tilapia fillets
(
Guan Z.
,
Wang X.
,
Li M.
,
Jiang X.
)
artykuł:
Protein quality of traditional rye breads and ginger cakes as affected by the incorporation of flour with different extraction rates
(
Penas E.
,
Martinez-Villaluenga C.
,
Vidal-Casero C.
,
Zielinski H.
,
Frias J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.