PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Rocznik
2017
Tom
72
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Karmel a kształtowanie brązowej barwy żywności
(
Jaroslawski L.
,
Zielonka R.
)
artykuł:
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta
(
Makala H.
)
artykuł:
Badania przechowalnicze liofilizatów szczepów bakterii fermentacji mlekowej, stosowanych w produkcji biopreparatów do kiszenia pasz i probiotyków dla zwierząt. Część 1
(
Miecznikowski A.
)
artykuł:
Badania metapopulacyjne wybranych fermentowanych produktów pochodzenia roślinnego
(
Ratajczak K.
,
Piotrowska-Cyplik A.
,
Myszka K.
)
artykuł:
Ocena zróżnicowania wybranych cech jakościowych szynki i polędwicy
(
Duma-Kocan P.
,
Glodek E.
,
Rudy M.
,
Gil M.
)
artykuł:
Wyniki oceny jakościowej mięsa wieprzowego o zróżnicowanej kruchości
(
Bocian M.
,
Jankowiak H.
,
Kapelanski W.
,
Reszka P.
,
Szafranska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.