PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Zgrany zespół to udana restauracja. Rozmowa z Arturem Morozem, szefem i właścicielem restauracji Bulaj, Wine Bar Tapas Pikado oraz Kowall
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Topinambur, skorzonera i...
(
Purol T.
)
artykuł:
The Best Chef Awards 2017
artykuł:
Sztuka... malowania
(
Boruc R.
)
artykuł:
Strata czasu i niewymierne korzyści
(
Szulborski K.
)
artykuł:
Spotkanie z Self Cooking Center ® za nami
artykuł:
S. Pellegrino Young Chef 2017
artykuł:
Restauracja Brasserie w nowej hali Selgros Cash & Carry
artykuł:
KPP 2018 - konkursy nominowane
artykuł:
Bez gości restauracja nie istnieje
(
Handkowska H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.