PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2018
Tom
---
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Bar to bijące serce każdego lokalu
(
Podolska E.
)
artykuł:
Marcin Popielarz w pierwszej trójce konkursu SPYC 2018
artykuł:
Jubileuszowe Pomorskie Potyczki Kulinarne
artykuł:
Transmisje meczów mistrzostw świata w piłce nożnej w lokalach i ogródkach gastronomicznych
(
Duchnowska E.
,
Wardaszko I.
)
artykuł:
Imprezowa marula
(
Czerwinska E.
)
artykuł:
Nie toleruję kłamstwa. Rozmowa z Robertem Skubiszem, szefem kuchni restauracji Amber Room i Klubu Polskiej Rady Biznesu w Warszawie oraz zdobywcą Hermesa Poradnika Restauratora 2018 w kategorii osobowość gastronomii
artykuł:
Jeden program - wiele zadań
(
Podolska E.
)
artykuł:
Kult wina
(
Olszanski T.
)
artykuł:
Akcja mundial
(
Boruc R.
)
artykuł:
Modnie i wygodnie
(
Wozniak B.
)
artykuł:
W barze jak w aptece - czysto i dokładnie
(
Kohut S.
)
artykuł:
Lody na lato, lato na lody
(
Drygas A.
)
artykuł:
Ostatnia prosta przed wielkimi emocjami
artykuł:
Premiera akcji "Miejsca ze smakiem" marki Saska
artykuł:
Ogród smaków
(
Wozniak B.
)
artykuł:
Mistrzostwa Polski Sommelierów
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.